paullotberg.blogg.se

2017-03-16
20:54:48

20 situationer där du önskar att du var en sten.

Jaha, varit lite nere ett tag. Så dags för något lite mer lättsamt. Jag tänkte jag skulle lista 20 situationer där det blir jäkligt tokigt, och man önskar man vore en sten.
Ja. Alla dessa har hänt mig.

1. När någon du inte har en aning om vem det är, lyser upp som en sol , vrålglad, när hen ser dig och vill starta en lång konversation om era minnen från sist, och du har jättebråttom.

2. När du hamnar bredvid X'ets mamma i hissen upp till en våning högt upp, och den meningslösa diskussionen om typ "Hej, det var ett tag sen", "Ja, kul att se dig. Allt bra", "Jodå, det rullar på. Jobbar och står i. Själv?", "Jodå... samma här... det, är... jo, men jag ska inte klaga"... *tystnad*... *tystnad*... *pling*... "Jaha, men här skulla jag visst av...", "ok ah", "A, men vi hörs då"... "Ja, absolut. Ha det...".

3. När du går in i en allt för snobbig klädbutik och en personal ska vara supertrevlig och visar dig runt i en halvtimme bland alla plagg som du absolut inte har råd att köpa, och stunden efter omklädningsrummet som du smyger ut tyst runt hörnet...

4. När du och din partner går in på en resturang, blir satta på plats och menyn enbart innehåller allt du absolut inte vill äta och till vråldyra priser och ni helt enkelt måste gå därifrån för att inte förstöra kvällen, och stunden när ni tittar åt ett annat håll när ni går förbi servitören...

5. När du sitter i tunnelbanan och det kommer in 10 personer som sätter sig runtomkring dig, så du hamnar i mitten och som pratar ett språk du inte förstår och pekar på dig medan de pratar, och du ler lite kryptiskt och låtsas att du hänger med och tycker det är skoj.

6. När du har spillt kaffe över hela, enda tröjan du har på dig, när du nästan är framme vid jobbet, och du börjar om fem minuter.

7. När du råkar säga helt fel sak på ett extremt viktigt möte som kan påverka din framtid och alla blir tysta, och säger "ehm... oookej... iallafall..."

8. När du skrattar åt ett skämt du inte förstod och någon frågade hur du tänkte kring det, och tiden när du försöker förklara det sen.

9. När du frågade om någon var gravid, efter att ha varit tvärsäker, men du förväxlade någon, så personen ändå inte var det och säger... "Ehm... nej, här väntas inga barn inte... jag är uppenbarligen bara liten mullig kan tros..." (Just never ever ask about that)

10. När någon ber dig att göra något roligt de sett dig göra en gång, som du vet inte är speciellt roligt, och alla börjar klappa i takt och ropa "Heja, heja, heja", och den antiklimax det blir när du utför det som inte var ett dugg kul.

11. När du satt dig för att vila i skogen, och du inser att du satt dig i en myrstack, och den hoppande tiden när du försöker tömma alla kläder på dem efteråt.

12. När du går barfota i skogen och du sätter ner foten, samtidigt som du ser en huggorm med öppen mun bredvid foten, och din slowmotionscen efter, som följs av ett "världsrekord60-meters-lopp".

13. När du kommer in efter 25 minuter till köket, efter att ha satt igång ugnen för att fixa pommes, och spisen står på "OFF".

14. När du äntligen kommit fram till affären, för att köpa alvedon för din influensa och febertopp, och du glömt plånboken på vardagsrumsbordet.

15. När du slöat och vilat upp dig en vardagkväll i soffan fram till 22.30, inställd på att äntligen gå och sova, dyngtrött, och plötsligt kommer underfund med att du glömt en jätteuppgift på jobbet med deadline ikväll, och nattimmarna i zombieanda som följer.

16. När dina barn börjar prata om dina kvällsdanser i kalsonger i väntrummet på vårdcentralen. (Please do not ask).

17. När du inser att mobilen/korten är hemma efter halva taxiresan, och stunden du ska förklara det när ni kommit fram, alternativt irritationen över att få betala resan tillbaka, och tillbaka igen.

18. När du skriker så grannarna hör för att katten fått för sig att dina fötter är en klösbräda/leksak att fånga och riva klockan 02.00 på natten.

19. När du bara skulle ta bort en liten vas bit av tumnageln och sprickan går in på halva nageln så du inte vet om du ska, i vrålsmärta, fortsätta riva, eller låta det växa ut i en månad.

20. När du fått jätteapplåder innan entre, sen går upp på scenen för att sjunga till bakgrunden, men inget startar på 30 sekunder och all magi försvinner i en låååång, pinsam, stillastående tystnad. 


Har jag glömt något?
Kram / Paul

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: